Kompetancer

Metalvarefabrik med kompetancer
- og moderne totalløsninger

Laserskæring

Sommer Metalvarefabrik har haft laserskæring siden 1992 og har løbende udviklet kompetencerne på området. I dag er maskinerne fuldautomatisk og styres via CNC og er en del af det interne netværk, der gør brug af den nyeste software.Det hele foregår på vores moderne maskinfabrik i Rødovre, Storkøbenhavn.

Stansning

Det samme gælder revolverstansning, hvor vores fuldautomatiske maskiner desuden har separat værktøjsarkiv og 48 værktøjer per karrusel.

Kantpresse

Vores ydelser omfatter ligeledes bukning, og vores CNC-maskiner programmeres via et internt udfoldningssystem. Ved at lagre data om hvert enkelt emne under kundens tegningsnummer samt revisionsnummer og producere emnet fra samme program hver gang, sikres ensartethed og kontinuerlig høj kvalitet.

Ydermere er der mulighed for opstilling af samme emne på flere CNC-maskiner samtidigt, da vi har duble af de fleste CNC-maskiner i vores afdelinger.

Svejseteknikker

Vi udfører desuden en lang række svejseteknikker tilpasset de forskellige materialekvaliteter, og vi fremstiller emner i rustfrit stål, jern og aluminium i varierende størrelser.

Slibeafdeling

Vores slibeafdeling sørger for den rette finish, så emnerne er helt færdige før en eventuel overfladebehandling.